به گزارش خبرنگار مهر، حسن روحی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه بررسی خرید کندم از کشاورزان این شهرستان اضافه کرد: از این میزان اراضی بخش خصوصی و دولتی پیش بینی می شود بیش از 250 هزار تن محصول مختلف برداشت شود.
به گفته وی ذرت دانه ای، علوفه ای و بذری، پنبه، برنج، چغندرقند، سبزیجات و سورگوم بذری از جمله محصولات بهاره کشاورزان این شهرستان است.
مدیر جهادکشاورزی پارس آباد با بیان اینکه حدود 60 تن بذر پنبه و 45 تن بذر ذرت دانه ای برای کشت بهاره در بین کشاورزان این شهرستان توزیع شده است، افزود: همچنین سه هزار تن کود فسفاته و اوره در منطقه توزیع شد.
وی از کشاورزان خواست تناوب کشت، آماده سازی زمین، انتخاب بذر مناسب و سالم، رعایت فاصله کشت و آبیاری مناسب و به موقع را برای این فصل کاشت رعایت کنند.
روحی همچنین با اشاره کشت بیش از 30 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان از پیش بینی برداشت بالغ بر 130 تن گندم در این شهرستان خبر داد.
وی با بیان اینکه کار برداشت گندم در پارس آباد تا پایان تیرماه ادامه می یابد، متذکر شد: در حال حاضر مراکز خرید گندم آماده تحویل و ذخیره سازی گندم زارعین هستند.


نظر شما